5. lokakuuta 2014

ei osaa ollathe smiths soi vaikeroinnin taustalla

blogini on tällä hetkellä omaa satunnaista terapiaani, mutta väliäkö sillä

pettynyt huokaus. Tuhkimon ensi-ilta oli ja se meni hermoilustani huolimatta ihan hyvin. Esityskausi jatkuu joulukuuhun omalla painollaan. Tuhkimo ei siis stressaa.


Sit on tää toinen juttu, Kaarna. Se on todella haastavaa ja ponnisteluistani huolimatta en yllä sille tasolle, mitä haluaisin.

On sinänsä typerää, että kirjoitan tätä tänne kun kuka tahansa asianomaisista voi lukea tätä ja tehdä omia johtopäätöksiä. Mutta ehkä en vain välitä siitä enää. Kerron vain totuuden omista tunteistani. Se saattaa kuulostaa vellomiselta ja säälittävältä, mutta niistä aineksista on itseensä pettyneet esmet tehty. 

Meillä oli ensimmäiset läpimenot nyt torstaina ja lauantaina, joista ohjaaja pääsi katsomaan tätä lauantaista. 
Hermostuneisuuteni oli edennyt pelottavalle tasolle. Ennen kohtauksia tärisin jännityksestä. En ollut tyytyväinen tekemiseeni torstaina, mutta me saatiin positiivista palautetta ja mun olotila ei ollut murskaantunut. 

Lauantai ei lähtenyt luottavaisesti liikkeelle. Ohjaajan läsnäolo toi lisäkertoimen jännityspaniikkiin. Katsomassa oli muitakin tärkeitä ihmisiä, joille halusin näyttää kykyni. En kuitenkaan onnistunut siinä. 

Kun tulin ensimmäiseen kohtaukseeni, eli kohtaukseen missä roolihahmoni Luru on pääsykokeissa ja esittelee itsensä raadille, mokasin kaiken. Yritin kaikkeni, että muistaisin ja tekisin ne asiat mitä pitikin. Kuitenkin ulos tuli pelkkää paskaa. Tunsin, kuinka ahdistus alkoi puristaa rinnassa ja tuntui siltä että kaikki olivat minuun pettyneitä. Olo ei ole ollut pitkään aikaan noin paska ja heikko. Mä petyin itseeni. Kaikki pettyi muhun. 
Kun pääsin lavalta pois, aloin itkemään. Säälittävää sekin. 

Pelottavinta on vaan se, että ensi-ilta on vasta helmikuussa ja oon nyt jo ihan paskana ja vakuuttunut siitä, että oon pettymys kaikille. Tiedän että on typerää murehtia näitä, pitäisi vaan paiskia hommia. Ahdistukseni vie minusta osan, enkä ikinä pysty olemaan parhaimmillani kun paniikki heittää minut loukkuun. Olen jumissa taas omissa tunteissani enkä pääse ulos vain napsauttamalla kytkintä.

Sumussa kierrän kehää
Omat tunteeni vainoavat minua 
Ilmassa ei kuulu vastakaikua 
Varjoja muistoissani
Ajatukset vangitsevat pimeyteen

Olo on vain kaikin tavoin hirveä. Ja pettynyt. Mä haluan olla hyvä enkä pettymys, mä haluan näyttää etten oo vaan se lisäke vaan oon osa jotain suurempaa, jotain lahjakasta ja kaunista. Mä haluan olla hyvä, eheä, kaunis, lahjakas. En halua olla pettymys.1 kommentti:

  1. Ymmärrän erittäin hyvin mitä käyt läpi. Kliseistä sanoa, mutta kyllä se siitä! Ensi-iltaan on vielä aikaa. Joku yö/päivä/aamu/bussimatka/mikä lie asiat saattavatkin yhtäkkiä loksahtaa, että näinhän se meneekin! :) On vaikeaa olla murehtimatta, mutta kunhan edes hetkeksi lakkaa murehtimasta, niin valoisalta taas näyttää (asiassa kuin asiassa) :) Mahdottomasti tsemppiä!

    -Hanna-

    VastaaPoista